SAKIT DI BAWAH

Mummies, nak tanya. Saya pregnant 8month, normal ke kadang2 rasa sakit di area kemaluan dan punggung. Kadang2 mcm ada benda nak terkeluar. Bila jadi mcmtu, perut tiba2 mengeras. Tapi tak kerapla situasi ni, ada time waktu malam je. Normal ke 🥲

2 Các câu trả lời

Hi mummy, saya baru je lepas habis pantang dan perkara ni normal sgt. Sebab kepala baby dah dekat bawah. Jadi bahagian kemaluan tu mmg rase sakit gila dan nyeri. Kadang berjalan pun sakit sgt2. Anytime rase mcm kena cucuk. Perut keras tu saya selalu kena masa 9bulan.

Bismillah..Ya Allah miss... samalah kita . kadang kalau berjalan tu terpaksa buka langkah besar sikit sbb nak kurangkan rasa sakit d kemaluan dan punggung.. sakitnya tu kadang sampai menitis air mata 😅.. sama situasi kita sis... semoga sis jua kuat ya ..