Ruam di badan.

Mummies, kalau baby naik ruam halus tu dkt badan, adakah petanda baby tak sesuai dgn susu yg dia minum? Sbb selama ni dia minum susu tu okay je. Kalau berpeluh je naik ruam tu. Tapi lately ni naik ruam halus satu badan. Tapi tak sure sbb susu ke sbb dia berpeluh. Sbb anak saya kuat berpeluh. Btw anak saya baru 3 bulan. Saya mix bf + fm. #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Klu ruam tu naik kemerah merahan dan xde tanda nak sembuh means baby dah x serasi dgn susu fm tu. Susu ni x semestinya awl2 serasi dan akan serasi smpi baby meningkat usia. Mesti akn ada masa nak tukar jg ikut kesesuaian perut baby.

ruam panas tu.