Tanda2 nak bersalin

Hi, mummies. I nak tanya kalau keluar mucus plug, kena terus g hospital ke atau tunggu dulu sampai keluar tanda lain macam bloody shows dan contractions yg kerap? #firstmom #advicepls

1 Trả lời

xde pengalaman. tapi awak boleh je utk pergi check dkt klinik swasta incase risau.

1y trước

most wc awak. itu la kalau awak risau pergi je check dkt klinik swasta. kalau hospital kalau xde contraction kuat or bukaan lagi mmg dorang akan soh kita balik awak. sy masa baby 1st turun tanda darah tapi xde contraction dgn bukaan doctor bg balik dulu.?