Hari pertama hantar anak ke daycare

Hi mummies. Hari ni hari pertama hantar anak 3 bulan pegi daycare. Testing seminggu sebelum start kerja minggu depan lepas maternity leave habis. Allah rasa tak kuat hati dah beberapa hari asyik menangis terkenangkan anak yang takde depan mata. Semoga anak-anak kita sentiasa dibawah jagaan dan lindungan Allah SWT. Aminn

2 Các câu trả lời

aamiin aamiin ya mujib. sy pon hntr awal anak2 pergi pengasuh. sbb nk bagi dorang dh biasa dgn pengasuh. semoga anak2 kita dlm lindungan allah

2y trước

InsyaAllah amin ya rabbal alamin 🤍

In sha Allah puan.. kita dh buat yg terbaik.. selebihnya doa dan tawakal shj.. mudah mudahan Allah lindungi anak2 kita sentiasa..

2y trước

InsyaAllah amin ya rabbal alamin🤍