Baby Ada kahak

Hi mummies, bby sy dh 6 bulan lebih. Dia Ada kahak. Tak banyak tapi Ada bunyi masa dia bernafas. Nak buat apa ye? #advicepls

2 Các câu trả lời

Salah satu cara boleh tepuk percussion utk cairkan kahak (boleh google cara dia). Kalau rasa dah teruk sangat, boleh pergi klinik ambik nebs. Saya biasa sapu minyak cengkih dekat dada dan belakang dia

2y trước

mil cakap minyak cengkih ni panas untuk baby. minyak bawang Putih pun dia kata jgn sapu untuk baby sbb panas. haaihh 😪

Sy sapu ao waleet. Keluar ikut najis.

2y trước

apa tu kak? cream ke?