HB low Problem, asking for Iberet Folic replacement

Hello mummies, anyone here ada masalah HB low? Sy terpksa ambil Iberet Folic tuk naikan HB, tpi masalahnya ubat yg nie buat sy muntah, dan bertenaga spnjang hari.. Any replacement tak? Tq♥️ #2ndbaby #21weeks

2 Các câu trả lời

klinik ada bg zincofer tak? biasanya kalau ubat tu tak serasi klinik akan tukar ubat. Awak boleh try insetif lain utk tambah hb. Mcm sy pun tgh struggle naik kan hb. Sy makan mamariam makan jambu banyak2 tempe. bende2 yg naikkan hb

2y trước

Baru 1st try hari nie sis, mmg iberet nie dari 1st bby mmg xbole consume ingtkan alasan bb saja.. After 4years baru ada 2nd bb, so sy ingt bole hadam dah rupanya tak.. Mamariam ambil jgak 1st bb, tpi xnaik hb still sama, cuma kesan dia, energetic lah, bby kuar mulus sgt2..

sy ambik zincofer yg kk bg. zincofer minum dgn jus orange,alhamdulillah hb cantik, 12-14 ..xpenah low, now sy dah masuk 21w

2y trước

peel fresh