Simptom mengandung anak kedua susah nak minum air / minum susu.

Hi mummies, alhamdulillah sy disahkan hamil ank kedua, tapi alahan kali ni susah pula minum air @ susu, bila minum je muntah & tekak akan rasa lain..macamana cara mummies gantikan minuman yg bersesuaian agar tak muntah @ tak sedap tekak ?

1 Trả lời

awl trimester xminum susu sbb alahan. dh slow alahan baru minum. air masak kena perah lemon baru blh masuk.

11mo trước

betul tu, sy pun slow² juga minum walaupun muntah balik 😅, cuma risau air kurang dlm badan shj