Makan muntah balik

Hi mummies, ada x yg nk share pengalaman, saya berselera makan, tapi x sampai setengah jam, makanan tu keluar balik semua, minum air pun muntah, biskut kecil pun muntah. Nak buat macam mana ya selain makan ubat tahan muntah? Kepala jadi kerap pening, tubuh kadang2 jadi x larat.#SeriusTanya

2 Các câu trả lời

sy skrg tgh alahan teruk , baru je kluar ward tmbh air 10 botol , sbb sy mkn muntah minum pn muntah , satu apapun x masuk , kalau awk rasa bdn lembik sngat boleh direct gi kecemasan ckp nk drip air sbb mkn muntah , syg baby dlm perut tu , smoga mommy terus kuat ❤️

alahan tu.. enjoy saja.. nnt hilang la tu