Menggigil kesejukan

Mummies ada tk yg pernah menggigil kesejukan secara tiba2 masa pregnant ni?skg sy 14w..nk tidur ni tiba2 badan sejuk menggigil 🥺risauuu...#seriusnanya #firstmom #pleasehelp

9 Các câu trả lời

saya dok kmpung.mlm2 sejuk sangat.pakai kipas no 1 pun sejuk yakmat. tapi Alhamdulillah x menggigil. klau ttup kipas ksian kat ank pulak brpeluh time tido

Tungku sis. Syaa pregnant kali kedua ni mmg kerap sejuk kaki sejuk dia tuu mengigil smpi ke tulang.. Saya pakai stokin pastu bertungku

8mo trước

Boleh.. Tungku dkat kaki jangan dkat perut and pinggang..

samalah dgn sy.... dulu tidur nak aircond..sekarang menggigil sy kesejukan.. xboleh sejuk langsung,dia punya gigil xleh bincang

8mo trước

yaa..rasa mcm baru lepas mandi ais😂

sama laa macam saya. nak tidur pakai stoking sis,.alhamdulillah dah tak mengigil mcm awal2 preggy dulu 🥰

sama mcm sy dlu....Smpai pakai baju tebal lpstu selimut lagi...mcm nk demam tapi tak demam

Sy skrg tido dlm aircond x pkai selimut langsung. panas btol rasa 🤣

8mo trước

sy masa awal2 blm tau preggy dlu selalu kepanasan..badan rasa panas ja..skg klau malam x boleh klau xda selimut 😂

sy pun sama,kdg² tbngun sbb mngigil gigil sejuk sgt

Masuk angin kot.. jgn lupa pakai stokin smsa tdr.

8mo trước

mungkin..tq sis..

kandungan pertama ke puan?

8mo trước

yaa..🥺skg dh ok..smalam menggigil pkai 2 lapis selimut pun still menggigil..hairan jga tiba2 boleh menggigil mcm tu..sebelum ni tk prnah😔