37w3d Nak cepat bersalin

Hello mummies, ada tips nak cepat bersalin? Tak sabar dah tapi masih takda tanda nak bersalin huhu. Kawan yg due sama dah selamat bersalin. Takda sakit apa apa lagi setakat ni selain perut mengeras kadang kadang & sakit pinggang macam senggugut tuje (tapi tak sakit perut pun) #firstmom

2 Các câu trả lời

sampai masa baby akn kluar sis. hee baby na mnje2 lg kut dlm perut, btw cara mudah kne kerap bersama suami hr2, rjin buat kje like kms2 ruma, n pujuk baby dlm perut tu sembang2 bg baby fhm hehe. just share pnglman

8mo trước

hihi terima kasihhh 🤣 risau sebab selalu baca ada yang kena bersalin paksa lah, baby overdue, terus jadi risau

sama kita..37w3d.. tp kna serah diri 38w .smoga kita dpermudahkn bersalin nnt..aamiin

8mo trước

InshaAllah Aamin, dah selamat bersalin ka sis? Baby saya masih bertenang 😭