Czer in 2 days time need tips

Hello mummies, 2 hari lagi Dr planned untuk C-section 38 weeks 3 hari(ikut kk) 39 weeks ikut app saya. Planned czer sebab tak boleh vbac berat baby besar #pleasehelp #advicepls #ingintahu Tolong share tips untuk recover cepat lepas czer.

1 Trả lời

Saya dah 2x czer. Be positive okay sis. Yg penting jgn stress, makan healthy food & dont be too active lah but jgn tak gerak langsung nanti makin sakit badan pula. Luka czer kena jaga sentiasa. Lepas mandi keringkan betul2. Banyakkan makan buah2 vit c. So far saya okay sis after bersalin susukan baby dukung baby semua & within 2 weeks dah boleh jalan laju.

10mo trước

Thank you Puan