Normal atau tidak

Hello mumies gorjes semua nak tanya normal ka Bb sebulan lebih masih selesma & batuk kering selepas sembuh berapa hari setelah makan ubat yg disediakan doc? Sharing ii pengalaman korang ya tq 💓tertanya adakah sy perlu jumpa doc kembali?#selesma#baby

2 Các câu trả lời

Hello mummy, sy xda pengalaman berkenaan selesema dan batuk kering utk anak sendiri.. Tp yg sy boleh bg nasihat.. Keep monitor your baby ok mummy..kalau xyakin lg... Bole je g klinik.. Sbb tau mummy risau kan.. Minta doktor check ya mummy utk kepastian.