Test kit preganancy

Hi mum2 to be n mom out there.. saya nak bertanya waktu chek pregnancy test kit naik dauble line tpi samar2 adakah itu saya dh dikira hamil atau saya perlu beli test kit yg lain untuk check lgi sekali? #Nanya #pregnancy

Test kit preganancy
6 Các câu trả lời

Repeat UPT pakai brand dip & tell @ clesr blue ye sis. Line tu pun color pink, inshaAllah dah ada tu. Tahniah !! Jaga diri baikk2 ye

6mo trước

Sis ni dah bersalin anak dah 3 tahun dah pun

repeat lg smpi dpt line yg btl2 terang. Kalau betul pregnant, line makin terang every 48hrs.

4y trước

dh bersalin sis. Ank dh 8bln.

klu tgk mcm postf..nti try cek lg klu dah delay period ye..semoga ada rezeki..Aamiin⁴⁴

kalau samar kira pregnant tp awal lg

cek klinik.. upt untuk kpstian

Tunggu lah 2 lagi n test lagi