Antara sakit contraction n sakit beranak

Hi mum nk tnya skit pgalaman mum antra sakit contraction and sakit branak mna lg padu ??#firstmom

7 Các câu trả lời

beranak tak sakit sis , teran2 je baby keluar , tak rasa apa pun . yg sakitnya contraction tu , lagi2 kalau berjam jam 😅

Sakit contraction berpanjangan and menggelupur. Beranak teran je. Sakit kejap. Dah keluar tu lega

Contraction punya sakit.. Allahu.. x tergambar rasanya.. sakit sangat.. lagi2 bila induce

Sakit contraction 10/10 tapi boleh amek ubat tahan sakit. Sakit kena seluk 20/10 😅

7mo trước

sakit contraction lagi2 layan sampai 10 jam tu pun bukaan baru 7 cm😅 Alhamdulillah bila lahir c manja rasa sakit tu hilang serta merta.lagi bersyukur bila bersalin pun d permudahkan semuanya.

contraction paling sakit, teran tak rasa apa rasa lega je bila keluar 🤣

beranak xsakit sis😂. contraction yg sakit gila

Sakit contraction 😅