boleh pregnant takk

Hi mum . I baru dpt result ada hyperthyroid . If ad hyperthyroid boleh mngndung tak #ingintahu

6 Các câu trả lời

Selalunya kena on ubat dulu. Bagi thyroid stabil baru pregnant. Sebab berisiko jugak kalau pregnant thyroid tinggi

1y trước

Ada chance tapi rendah. Once hormon dah ok chances akan meningkat

Sy prgnant ja sis. Tp kena bg hormon ok dlu. Bru mgndung. . Tkda masalah pon.. mgndung pon blh cnsume ubt tiroid

Hypertyroid ni blh je pregnant tp risiko gugur tu tinggi. Kena consult doctor dlu kena stablekan hormone dlu.

consult dgn doctor. ckp nak mengandung. tgok la doctor bagi ke x. and tanya risk kalau mengandung apa.

1y trước

boleh pg ke private. mintak 2nd opinion.

xsilap kene on ubat utk stabilkan thyroid..

consult dgn doktor