Biasa ke baby ada tahi mata macamni

Mula² nursery yang bagitau mata anak berair ada tahi mata kuning nak ke hijau. Bawa ke GP..demam takde, mata tak merah. So doc kata bukan sakit mata. Katanya, biasa je baby ada tahi mata banyak. Tapi dah malam ni, makin banyak camni plak.. Anak² mommy semua pernah alami situasi macamni ke? #ingintahu #bantujawab #SeriusTanya #firstmom

Biasa ke baby ada tahi mata macamni
2 Các câu trả lời

Mcm luar dr kebiasaan ni. Kalau awk rasa was-was, cuba awk bawak ke klinik lain pulak. Kadang lain doktor lain pendapat.

Perah sikit air susu tek kita sapu dkt mata. Sy buat 2x je alhamdulillah elok terus