6 weeks pergi scan

Mula pergi scan di kk .. diorang tkut kantung ada di luar rahim. Down btul bila dgr ...tapi bila refer hospital.. alhamdulilah ada ja kantung dlm rahim .. Ade ke yg ada pgalaman mcm ni..

2 Các câu trả lời

Mungkin masih awal. Sy pregnant 6 weeks jgk tp nurse suruh dtg scan masa dah 10 minggu. Dia tknk kte stress or fkir sgt sbb masih kecil, sbbtu scan tk nmpk. At least scan masa 10mggu dh nampak baby dlm kantung 🤲🏻☺️

ade