Tanda bersalin atau bukan

Mucus plug atau keputihan ye? X De sakit apa2 lagi setakat ni #38weeks6days

Tanda bersalin atau bukan
2 Các câu trả lời

Rasa mucus... ni tanda awal ni sis.. ada org cpt.. ada lmbt.. dlm smggu dua lg... ikut bdn.. skg mucus ni akan keluar. Rahim sis akan melembut utk bukaan rahim.. so xth mgkin next contraction makin kuat ke, kua drh ke, ketuban ke.. ni suma sign2 labor yg kena perhatikan.

1y trước

tq sis, ni anak first

Sama mcm saya hari ni baru keluar mcm ni tapi saya ada sakit kawasan bawah tu time berjalan dan sakit time nk megiring ke kiri/kanan. Sya dah 38w1d

1y trước

sama lh macam sy .. dh x thu nk buat apa rasa sakit pinggang dan bahagian perut ... sy keluar lendir berwarna putih telur dari malam sampai bagi ni nk kata sbb air mani suami tidak sbb sy tidak bersama suami malam tu ... x thu nk buat macam mna