Bayi usia 3 minggu

Morning. Saya ingin bertanya, bayi saya berusia 3 minggu lebih. dan dalam minggu ini saya telah memberinya susu formula sahaja kerana susu bdn drop. Dulu nya saya breastfeeding mix formula. Adakah normal najis bayi berumur 3 minggu setelah minum susu formula akan begini? bayi saya seakan sukar buang air besar 2 hari ini.

Bayi usia 3 minggu
5 Các câu trả lời

Anak sy pun mix susu2 adekala full susu formula tp najis tetap warne mustard,kuning2 n lembik je.. klau sy mix adekala warne najis kuning n ade hijau2 sikit tp x bnyak n tekstur najis lembut biji bukan mcm sis tunjuk ni.. ni mcm agak keras mugkin x sesuai susu formula y sis bg.

Macam sembelit ,,,cuba try Dupro,,,sebelum ni saya try similac,lactogen,baby dutch dan frisolac tapi sembelit dan cirit,,, Tgk review byk orang,Dupro ok,,,sekali try,sampai baby dah 2 bulan lebih maintain ok,,, Kawan saya pun pkai Dupro ,,Alhamdulillah ok

1y trước

Dupro puan,,,bukan Dugro,,,Alhamdulillah ok,,,

Ni mesti masa dia nak teran dia menangis nangis🥹 sis bagi susu apa? Cuba try lactogen

1y trước

yaaa mmg mnagis tiap kali teran. muka smpai merah2 . huhu kesian. sy bagi anmum, lps tu tukar ke similac. msh sma. tp skg bagi enfalac dh ok. buang air besar 2 kli shri dh. tp asyik kembung perut. and najis tak brapa cantik juga

sembelit nie sis...sbb taik berketul mcm Tue...better tukar susu

Kmungkinan sembelit.