Berpuasa susu badan xkering ke

Momy2 dlm grup ni ada x yg pena brpuasa susu badan x drop??? Susu bdn kita x kering ke??#seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

Pengalaman sy puasa thn lepas dlm masa yg sama menyusukan anak, struggle jugak la rasa. Mula2 puasa susu ok tp lama2 perasan mcm start drop. So waktu sahur sy minum air oat dan mkn berat. Air kosong memang banyak minum waktu sahur dan berbuka. Ada hari rasa mcm x larat nak puasa, sy berbuka je. Janji susu badan utk anak cukup. Boleh jugak try amik milk booster masa bulan puasa utk maintain amount susu tp bergantung pd badan masing2 jugak

1y trước

struggle juga ek sis? sy da la jenis susu bdn x byk.. hurmm apa2 pon tq sis tips nyaa