Baby 2 bulan

Hi momy nak tya kalau kulit baby naik bintik putih macam ni normal ka atau sebb ruam susu#firstbaby #firstmom #ingintahu

Baby 2 bulan
2 Các câu trả lời

better puan bwk ank g jumpa doc tuk dptkn rawatan..nnti doc akn bg ubt sapu dan sesuai dgn mslh kulit yg ank puan hadapi...sy tak berani kata ia ruam susu atau normal ruam...takut nnti slh bg info ank puan akan alami sebaliknya takut nnti makin melarat..better jumpa doc...jika puan mmpu tuk pergi klnik swasta pakr kanak2 tuk jumpa pakar peads..better puan bw ank..nnti doc akn bg ubat yg sesuai tuk bby. mg bby cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

most welcome 🫶🏻

Hi mommy, normal, baby kita pun ada bintik2 macam ni, orang kata jerawat susu hehe, lama2 dia akan hilang sendiri.

1y trước

Ye betul, jangan picit, biar kan je. Nanti hilang sendiri