Serah diri 6/1

Hi momy ada x yg sama MCM saya . Overdue kne serah diri . Tpi msih tkde tnda . Mommy share la pngalaman. Saya kne serah diri 6/1 ni . Tapi tkde tnda lngsung . And parents x bgi prgi hosp sbb tkut . So cemana ikut ckp parent atau teruskan prgi ? Sbb saya firstmom. Mohon share pngalaman . #ingintahu

3 Các câu trả lời

rasanya kena serah diri jugak kot.. boleh nurse cek kandungan.. takut benda yg tak septutnya jadi.. baik sis serah je.. biar doktor cek dulu.. sis dah prgi ke belum hari ni??

2y trước

belum sbb suami saya pulak demam panas .