berat bayi normal usia 3bulan

hello moms..kalau berat bayi usia 3bulan sllunya berapa ya?sebab latest pergi kk berat anak sy 4.32 pada usia 2 bulan hari tue, tapi misi cakap di garisan kuning,mksdnya apa ya?dan betul x berat bayi lelaki dan bayi perempuan kalau ikut tabel berat tak sama?#firstmom #bantujawab

2 Các câu trả lời

tak silap saya, ikut dari berat masa lahir. masa baru lahir berapa kg?

4t trước

masa lahir hari tue berat 2.9kg