Baby umur 2 bulan 24 hari

Hi moms.. sy nk tnya ada tak baby yg umur 2 bulan lebih tengkuk belum keras? Baby sy hari ni umur 2 bulan 24 hari tapi tengkuk belum keras lg.. masih lembut.. normal ke tak ye? Risau pulak.. Tunggu next check up 18/10 ni nk tnya nurse.. #First_Baby #firstmom #needhelp #pleaseansewer

2 Các câu trả lời

Saya 2bulan 10 hari masi lembut nak angkat kepala pn senang jatuh ke belakang kalau tak pegang..

12mo trước

Sama laa.. risau sbb baby org lain 2 bulan dah keras..

Normal😊

12mo trước

Thank you.. nnt sy cuba ye.. sbb risau baby dah 2 bulan masih lembut.. thank you for your help mummy 🙏🏻☺️☺️