Due date anak kedua

Hi moms. Sy nak bertanya pada mommies yg dah ada dua anak (atau lebih), biasa anak seterusnya akan kelur pada minggu yg lebih kurang sama dgn anak first ke ? Contoh anak first week 40, maka anak kedua juga week 40.

8 Các câu trả lời

x boleh jangka sy anak 1st 41w2d emergency cezer anak 2nd 40w2d normal turun tanda darah anak 3rd 41w normal induce drip skrng tgh pregnant no 4 dah 25w..

xboleh nk jngka sis. sy sndri pun ank 1st 41w (emlscs poor progress) ank no 2 40w 3d...tp induce la.

Selalunya anak no 2 keluar awal. Macam saya. Anak first 40w 1d. Yg second 39w 1d. Ni baru hari ke 11 berpantang huhu

depends. saya both anak 36 weeks 😂 Both turun tanda bloody show. And both berat cantik & tak kena tahan nicu

1-36week 2-37week 3-37week 4-36week 5-37week 6-36week 7-36week

xjgk sis, sye anak 1st 38weeks+, anak 2nd 40w3d (induced)

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

xleh nk jangka