IUCD JATUH?

Hi moms . Sy baru bersalin 09/07 anak kedua , sy czer dan skli mnta psgkan iucd . Sy first time guna iucd 😄 blm sampai sminggu , ada benang yg keluar dri miss v ( agak panjang jg yg terkeluar benang tu ) . Baru kemarin sy 💩 , sy perasan benang tu x dah . Sy x sempat check lg kalau² ada jatuh ke apa 😅 soalan sy , adakah sy prlu ke kk utk bt scan ya ?#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

pergi minta scan cakap benang keluar, iucd teralih tu doc kena check sy lepas pasang iucd, tkde rasa benang pn n sy ignore je tk pergi scan, tahu2 pregnant pula 😱 jgan jadi mcam sy ye

1mo trước

alhamdulillah sy dh jmpa doctor . doctor tlg potongkan benang sikit 😂 doctr kata mmng ada senget sikit iucd tu . alhamdulillah dah okay dah skg

Kalau sy better g check utk kepastian y lbh