Cecair jernih dari payudara

Hi moms. Saya preggy 22w, siang tadi ada cecair jernih keluar dari breast kiri.. apa maksudnya? Tapi keluar kalau picit sahaja.. apa perlu buat? Normal kah? Tq #firstmom #pegalamanbaru #ingintahu

2 Các câu trả lời

cecair jernih tuh susu ea? kalau keluar susu/kolustrum jgn picit tau, bole buat contruction . tiap kali mandi awak bersihkan takut tersumbat saja.

normal. susu tu baru nak terhasil. jangan picit. cuma bersihkan tiap kali mandi.