Kencing ada darah bayi 4 bulan

Moms. Saya nak tanya baby saya dah 4 hari kencing dia ada darah mcm setitik setitik kat pampers. Saya dah pergi kk doctor ckp normal je suruh monitor diorg buat blood test ckp takde kencing kotor atau tanda dehydrate. Tp saya risau sgt. Baby berak kencing ok takde meragam and aktif mcm biasa. Betul ke normal mcm ni?

1 Trả lời

maybe awak patut p klinik yg lain pula tgok dr. kata apa. sbb da 4hari kan . kena cari juga punca dia apa. kita pun risau.