Boleh minum Gaviscon or Eno ke?

Hi moms! saya dah almost 16wks, tp perut malam2 sngat2 tak selesa . Penuh angin rasanya, sya asyik rasa nak muntah nak kluarkan angin tu. nak kntut pun susah. dapat rasa angin dalam perut tu gerak2 rasa. 🥲🥲😩 malam sya tak dpt makan sbb perut rasa mcm ni, mcm tak dapat dah nak telan makanan lagi tapi lapar 🥺 . Boleh ke minum gaviscon ? #bantujawab

4 Các câu trả lời

boleh minum gaviscon ..sy gastrik doktor suruh amik gaviscon..tp bila sis btl2 perlu je la ye.

blh cuba alucid..gaviscon dia mcm kuat sikit..

buat air halia homeade.

try buat air halia