Gigit ais batu

Hi moms, saya ada tabiat suka ratah ais batu dalam air yang sudah dibancuh. Ada effect teruk tak? Sejak trimester ke 3 rajin menggigit ais batu. Sebelum ni tak pernah. Ada sesiapa macam saya ke?

4 Các câu trả lời

Saya pun sma, sejak msuk 3rd trmster suka btul air batu, air berais. hehe, skrg suka btul nk minum air gas, kdg hsbnd marah jugak, kdg minum seteguk je lepas gian😂. Tapi btul apa2 nak ais jee. lps hbis air gigit ais smpai hbis😂

sy pon cmtu..kli ni ngandung suke ratah ais batu kalo keluar g mn² sanggup tau benti kedai mkn mn² beli ais batu dlm plstik tu pstu gigit² ais tu.. rasa puas sangat x kira waktu

kita samaaa 😂 msuk trim3 trus suka kokak air batuu.. kjap2 buka peti ais xkira siang mlm... 😅

Effect kat awak je. Gigi dan gusi boleh rosak. Kat baby takde pape effect.