Beranak normal epidural

Hi moms nak tanya sapa yg ada pengalaman beranak dengan epidural? Contraction mmg tak rasa ke? Dan betul ke takde rasa nak push 😅

2 Các câu trả lời

Ye.. experience saya brsalin ank pertama cucuk epidural bersalin normal disebabkan sy tetiba kena PE ketika dlm labour room.. memang x sakit then nk push pun x rasa apa.. 10cm pun x sakit apa push then doc vaccum

Tak jugak dear. Epidural tu untuk reducekan rasa sakit je. Ada yang rasa, ada yg tak. Tengok badan