Share boleh tak?

Hi moms.. Nak tanya.. Lepas bersalin confirm moms ada stretch mark.. Kalau boleh share lah cara nak kurang kan stretch mark moms sekalian#pleasehelp

1 Trả lời

my belly cantik. xde stretch mark. i just sapu minyak zaitun ketika preggy. especially bila i tgk perut i dah start ada baby bump. pastu ada ketika rasa gatal kan. tp i tak garu dengan tangan. i keruk2 dengan sikat je. tp berpada2 je la. bukan dengan sesungguhnya. dan setiap kali kalau gatal, i topap myk zaitun. sapu rata. sambil keruk2 sikat (jika gatal)