Usia kandungan

Hi moms. Nak tanya, last period saya 7/4. So dah 7 weeks. Harini saya buat first scan, kandungan 4 weeks. Normal ke mcmni?#firstmom #bantujawab

Usia kandungan
2 Các câu trả lời

mungkin kandungan kecik dr umur dia, atau kandungan tk jd, tunggu lagi 2 minggu sis kli still kosong mmg tk menjadi la tu. saya pernah alami gugur masa 9 week kandungan kosong dan kecil dr jangkaan.

1mo trước

Hmm takut pula😭😭😭

dktr tak cakap apa2?

1mo trước

Oooo.. hmm saya takut juga jadi blighted ovum tu. nanti saya repeat balik scan🥲