HAMIL SELEPAS KEGUGURAN

Hi moms! Kat sini ada sesiapa pernah experience pregnant 1 bulan lpas gugur? Kalau ada boleh tak share apa2 info?

2 Các câu trả lời

Hai, saya disahkan hamil selepas keguguran kembar 4. Masa keguguran saya makan acid folic 400mcg setiap pagi. Tak sampai sebulan habis makan acid folic dah disahkan hamil. Syukur alhamdulillah. Saya pun tak sangka tapi sesiapa boleh cuba dan terus mencuba. Saya ttc 2thn. Semoga berjaya menimang cahaya mata ya semua.

sy dlu lpas ggur trus lekat..tu pon sy x thu sy dh preg 2 bulan😊

3y trước

😊