Baby kurang gerak

Hi moms, baby saya week 18 dah start gerak, agak active tapi past few days 2-3 hari dah kurang rasa bergerak. Skrg dah week 19. Should I worry? 🥺🥺 adakah sebab saya terllau aktif? Need help 😭 baru last check up haritu 29/1, doc ckp baby active, next check up 15/2.

2 Các câu trả lời

awal lagi rasanye sis..sebab dalam buku pink pun week 28 baru kira gerakan. time tu nurse cakap kalau tak cukup gerakan kena pergi hospital. tapi kalau sis rasa tak sedap hati boleh je pergi klinik swasta scan..

1y trước

Thankss! Terfikir jugak sbb awal lagi. Nak count kicks pun awal lagi. Nak gi check up pulak baru 29/1 rituu mcm overthinking pulak 🥹