Taknak duduk stroller

Hi moms, my baby 4mo skrg taknak lgsg duduk stroller. Siapa moms yang ada pengalaman anak taknak duduk stroller? Berapa bulan baby akan boleh duduk stroller 😂

2 Các câu trả lời

Puan dah cuba letak mainan favourite dia dekat stroller? Gantung dekat handle stroller tu ke. Untuk alihkan perhatian dia bila duduk dalam stroller. Kalau baby saya, umur 3 bulan baru saya start letak dalam stroller sebab before 3 bulan tu tak ada bawa dia keluar jalan² melainkan ke KK sahaja.

Hai. Saya memang jarang guna stroller sebab sebelum ni jarang keluar. Tapi boleh cuba guna carrier