Susu formula utk bayi 1 bulan

Hi moms, anak sy dh msuk 1 bulan 2 hari.. bfore ni sy ada bf + fm.. spnjg fm bby pnah kembung perut & cirit, jd pnah tukar susu formula. 1st gula lactogen dia kembung perut, 2nd dutch lady dia jarang berak, 3rd dupro pn dia cirit birit, current guna frisolac, mula2 ok, tp lama2 bby reject.. xnk frisolac. Moms ada suggestion x susu formula apa yg baik?

3 Các câu trả lời

lain baby lain sis. apa yg sis guna tu semua ank saya tak terima maybe susu murah and bergula. saya pakai similac alhamdulillah okay

Baby sy similac. Alhamdulillah ok

Boleh try enfalac