Pening kepala

Hi moms! Ada x yg sama mcm sy? Pagi bgn pening2 kepala.. malam pun sama.. hari2 ..skrg sy dh 11w.. (anak ke2) sy sblm ni xde drh tinggi ke ape. Tp takut jugak kalau preggy2 ni..

4 Các câu trả lời

Hi sis sama mcm saya. Skrg 11w 3d. Hari2 sakit kepala. Berat sangat huhu. Tktau lah sbb makan ubat kk ke sbb hormon mengandung.

sy baru 2minggu on ubat darah tinggi dan ubat cairkan darah.. huhuhu mommy check bpm daily ye kalau ada mesin check bpm di rumah

4mo trước

kiranya on ubat cairkan darah tu under consult doktor sbb rekod bacaan bpm still kena ambil untuk pntau..bawa masa stiap kali jmp dktr..