Payu Dara Sakit

Hi Mommyy! Nak tanya kenapa ye payu dara bahagian belah kiri terasa sakit sangat .. Bukan sakit sbb bengkak susu tapi sakit yangg tak boleh nak diungkap rasa macam kulit kita disiat2 pakai pisau .. Lagi2 bila anak tengah menyusuu 😣

2 Các câu trả lời

Sis, sakit dia macam bengkak ke? Saya pon sakit belah kiri walaopon takda susu. Langgar sikit je rasa dia ngilu macam bengkak.

uhh.. mebi nipple u luka kot. memang sakit lah. seksa rasanya