20 weeks 4 days

Hi mommy..sye pregnant first baby skrng dh 20 weeks xpi I xrase lgi pergerakan baby ☹️ kenapa ye?

3 Các câu trả lời

first baby biasa lewat rasa pergerakan baby..ada yg 20w..ada yg starting 22w..jgn risau sis..tu normal..klu rasa ragu2..blh pg scan..mte ke dr growth scan..sy pernah mcm ni..elok anak sy tendang2 manja tp sy xrasa😅..sbb sy alahan..kurang mkn..so baby lemah sikit

normal sis...sye second bby...mse awal 18w je kuat rse.. sbb bby nk bg tau yg dia dh mmbesar.. skng dh 20week...kdng² lngsung xrse . klu ade pn...hmpir² xprsan...

2y trước

klu sis first mom...mmng lewat kdng²...sye mse ank furst . dh 26w bru rse ..

20w+ for 1st child. Don't worry too much ya. Me myself 24w baru perasan. Itu pun 1-2 times shj, dan rasa lebih kepada cuit2.

2y trước

Ok kak..tq