Pregnant 20 week

Mommys tahu tak dekat mana detail scan yang bawah rm200 area KL

13 Các câu trả lời

Hi sis saya baru lepas detail scan di sonobee detail scan 5d muka baby rm118 hari biasa weekend rm138 doktor pn terangkan jelas pasal baby and doktor lembut kelakar☺️ Kalau sis nak scan di sini buat appoiment dekat website sonobee search je nnt sonobee

14/09/22 saya ada buat detail scan dekat Poliklinik Azzaara Ampang masa pregnant 20w3d dah nampak jantina jugak,lepastu tempat selesa,doktor pon ramah je,nanti d hantar gambar Ngan video baby,harga promo Rm99 Rabu-Jumaat, berbalaoi gile😍🙏

try survey (sonobee ultrasound) area terdekat sis. rasanya ada. murah & berbaloi sangat. detail scan 4D/5D harga tak mahal pun bawah rm140 je. dpt video semua

Try pegi sonobee, sy buat detail scan 5G skli dgn print sekeping gmb rm120 weekday kalu weekend rm140 tk silap sy, video gambar send by email

2y trước

Sy pun booked sonobee, sebab baca feedback dia ramai kata bagus. sy booked before 14sept aritu dapat rm 88 je Utk detail scan dia. Tp esok baru nak p scan.

try appointment sonobee. sy esok bru pergi scan dkt sonobee 🥰 sblom ni chekup dkt klinik siti je..

Details scan RM99 je dekat poliklinik Az zara. Klinik dekat Taman Dato Razali, Ampang. Memang berbaloi.

oug parklane apartment, klinik scan kene 75 ringgit saja, saya dah sudah pergi, layanan nya bagus

Sonobee ada sis, saya buat details scan 4d RM108 je. Kalau tak buat 4d harga dia rm88 jee

sonobee https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Sonobee detail scan kalau weekday bawah rm90 kalau weekend bawah rm110 ni 2d sahaja