Pahit mulut , loya dan breast sakit seminggu sebelum period

Hi mommys sekalian, sorry saya nk tnya sekarang saya ada symptom pahit mulut yg sngt pahit dan loya dh mkn pun masih rasa pahit pastu breast plk dh rasa sakit sngt period seminggu lgi . Klau saya nk period sebelum ni tkde plk symptom2 mcm ni hm saya plk pernh keguguran tapi symptom sebelum ni tk sama mcm skrng ni. Agak2 kena tunggu delay period ke unk confirmkan ? Doakan saya ye saya dh 6 bulan pantang lepas gugur#firstbaby #1yearttc #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Seeloknya tggu delay period utk test upt. Semoga ada rezeki buat sis. 🥰

2y trước

Aminnnnn 🤲🏻

semoga ada rezeki

2y trước

Aminnn🤲🏻