Baby kurang gerak

Hi mommys saya baru pregnant 19w. Before this baby dah ada banyak jugak gerak. Tapi dah 2 hari baby kurang sikit gerak. Patut ke saya risau and pergi je klinik scan? Or tu normal?#firsttimemom #firstbaby

1 Trả lời

usually 19w too early to monitor sbb size baby kecik lg & dia ada banyak space utk bergerak. maybe dia ada je gerak tp awak yg tak rasa. sy penah bgtau doktor jugak sblm ni pasal ni, tp ni la apa doktor bgtau saya sbb saya penah rasa mcmni masa 22-23 weeks mcmtu. tp kalau tak sedap hati gi je scan ok 😉