Kedai barangan baby

Hi mommys, saya 22week dah patut ke beli barang baby ?? Tahu tak kedai barangan baby yang murah area kl ni ???

2 Các câu trả lời

Depend on individual sis, nengok kemampuan & kewangan. Barang baby x murah. So kalau nak beli skali gus akan terasa sikit. Sy Dr 10w dah beli. Skang 21w dah hampir 80% sy beli. Sy banyak beli kat shopee sebab murah. Tp ada jer beli kat kedai & mall time jejalan. SHOPEE banyak sale. Sy rasa shopee Lg murah Dr kedai.

beli brg bby ikut kemampuan awk. kalau awk rasa x mampu nak beli semua sekali gus nnti boleh beli sikit2 dlu. contoh bulan ni beli bby cot dlu. nnti bln dpn beli stroller ke carseat ke. boleh tgok dkt manjaku mall. download apps die. atau beli shopee.