Kerusi urut utk pregnant mummy

Hi mommys nak tanya boleh ke pregnant guna kerusi urut ? Kadang rasa sakit badan tp takut nak guna kalau benda tu affectkan baby dalam perut

2 Các câu trả lời

taksure la sis .. rasanya urut² badan ni takbolehh... boleh tanya doc sis... mntak advice... sbb saya pun tak berani urut² ni... kaki jaa saya berani😁

kerusi urut tu xde la kuat sgt . tp krusi urut mn urut smpai ke pinggang kn..seeloknye elak kn urut area pinggang, kalau bahu ke..ok je..