Berak anak

Hi mommy...nak tnye anak Sye 1 bulan 31 hari...x berak da 2 hari...full susu badan...xpe ke ...risau la kite first mom

4 Các câu trả lời

Actually mcm i haritu bby xberak almost 1 weeek fully bf pastu kita plk risau so bawak pergi klinik so doc ckp fully bf norml xberak 2 week sekalipun kalau xde meragam or kembung perut.

Susu badan baby tak berak seminggu pun okay sis sbb susu ibu ringan. Kalau susu formula baby tak berak lebih dari 2hari ye mmg akn risau

Klau baby active je, masih nak menyusu should be ok, klau baby mulai mcm tak active, lesu, perut mulai kembung pergi klinik ya

fully bf normal tak berak max 2week asalkan tak kembung perut, kerap kentut, aktif etc.

1mo trước

okay tq sis