Tarik bersalin

Hello mommy.jom share trik due korang.sy due 1/9 rasa x sabar pulak.. 🥰#firstmom #firstbaby

77 Các câu trả lời

hai guys,tadi klinik nurse cek kepala baby belum masuk btl ke panggul sdgkn kandungan dah masuk 39 minggu boleh bagi tips ka jgkaan 2 hb 9 ni x apa2x ka tue

saya 10/9 tapi doakan baby keluar 31/8 tau nak anak merdeka hehe. anak sulung 10/8 so nnt senang celebrate bulan tu je! 🥰 Aaminnn moga dipermudahkan ..

1y trước

Saya pun due date 10/9 hehe anak first 🥰 tak sabar nak tunggu dia lahir tapi takut jugak nak beranak 😂

saya 10/9 tapi doakan baby 31/8 dah keluar tau hihi nak anak merdeka. sec baby ni si kakak 10/8 senang celebrate nanti 🫶🏻 Aaminnn ..

saya due 12/09 anak yang ketiga 🥰 hrp bby keluar hujung bulan 8 la sebab da cukup bulan lagipun saya ade sedikit leaking air ketuban

sy 3.9....sekarang dh 39 mgu baby blm keluar lagi ... mungkin tgu 31.8 kot🥰 anak pertama...mtk dipermudahkan segala nya

sama tarikh bersalin 1/09/23 kita.smg urusan bersalin kita nnt diprmdhkn oleh allah.

1y trước

sudah sis.baby merdeka.31.08.23 8.59mlm 3.32kg baby boy

4/9 tp doc dh inform diawalkan sbb ada hypertension. InshaAllah dlm bulan 8. Nervous pulakk 😅

9.9 .. harap bersalin awal dari jangkaan, takot kene induce😂 tak pernah merasa beranak normal.. risauuu

sy firstmom juga 🥰 due 29/9 ni. nervous. sbb sy ada fibroid 11cm. risiko czer. doakan baby sy sihat 🤲🏻

1y trước

sy punnn 29.9❤️

16/9 hari malaysia due😆semoga dipermudahkan urusan bersalin buat semus mummy to be❣️❣️