nak tnya lagi

mommye mcm mna nak kira bulan kit pregnnt ye, sbb sy xbrpa pndai, ikut kiraan dkt the asian parents ni sy dah 17 minggu 3 hri, so brpa bulan ye.#firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Kalau ikut perubatan, 1 bulan = 4 minggu = 28 hari, tak kisah la sebulan ada 30 hari ke, 31 hari ke, kiraan masih 1 bulan = 28 Hari 😄

Ni dari google.. ikutkan awk dah nak masuk bulan kelima (which is now baru cukup 4bulan)

12mo trước

Aah, baru masuk 5 bulan. Ikut dlm gambar 18-22w kategori 5bulan