Says dh masuk 34 minggu..sekarang dh ade tnda² sakit perut.. Adakah itu tnda saya dh nk bersalin?

1 Trả lời

kerap sakit perut puan tu ada x mcm sekerap stiap 5minit..?? jika ada sekerap begitu means ia tanda2 awal tuk bersalin..n need to monitor asap..or.mebi puan stress..atau apa2 pun puan kena keep count 10tendangan tu mcm di jadualkan... jika tendangan ckup dan bby aktif means ia ok n normal..jika puan rs sush hti..better puan.pergi hsptl asap tuk monitor keadaan bby..mg dpmudahkan segalanya..aamiin...