Hi momies , ada tak yg pernah keguguran dlm 8 minggu atau 9 minggu ? Dia mcm keluar ketulan drah je

13 Các câu trả lời

akk try pergi hospital mana² klinik yang berdekat ye.. myself, gugur waktu kandungan nak masuk 4 bulan.. tapi Allah sayang Dia.. bukan rezeki sy.. one month bleeding and betahan sakit.. gi hospital takda apa pun.. cuma pendarahan je tak berhenti.. last sekali takda rezeki.. dulu sy pun macam ni.. ada satu kali perut rasa sakit sangat sangat.. terlampau sakit sangat sangat.. macam senggugut tapi ni sakit lagi.. last sekali keluar ketulan darah banyak sangat.. gi lah emergency.. sbb ingatkan baby yang gugur.. tapi bila gi doc kata ni bukan kantung.. and baby still ada lagi.. tu cuma darah beku... so one month betahan sakit.. last sekali.. baby and kantung keluar sendiri without bleeding pun.. mungkin sbb dah sebulan pendarahan jadi bila gugur dia tak bleeding mana pun.. akk yang kuat ye..

4y trước

Hmm kesiannyaa akak😭😭 Saya pn pernah alami mcm akk masa fisrt baby , Allah lagi sayang dia kak banyakkan bersabar😔

sya pernah kluar darah macam tu bleeding ,first dpt taw sya pregnant ..2 mgu ketulan darah tu kluar ,.besar lgi dari tu pon ada ,mcm besar 4 jari awK tu ..kndungan masuk 2 bulan, perut skit sgt saya kena warded 2 hari pastu jatuh sendiri 😢 nie katulan sya kluar stiap hari ,kadang kecik besar kecik besar 😂

tumpang tanye klo mcm ni gugur je just haid . sbb dah 3 hari saya keluar darah banyak . anda hari ni lepas keluar ni baru darah kurang 😌

3y trước

sabar ye puan . saya baru alami benda ni sekarang 😌

sya gugur pd usia 8w. dr 5w spotting sikit2 ...last kluar darah ketul kantung pon dah stop bsar...darah ketul kluar mcm tu laaa

4y trước

Alhamdulilah 👐🏼 rezeki yang tak disangka2 ☺️ , Semoga Allah lindungi Kak Liana n Baby 👶🏻

ni drah beku sis..sye pnh gugur mse 7weeks..klu gugur die akn keluar kntung baby...baik sis pg hospitl cpt

4y trước

Baikk sis terima kasih membantu🙏☺️

Klu ikut pengalaman saya, yg ni tak gugur lg. Tapi ni Tanda2 nak gugur. Better pergi jumpa Doktor.

4y trước

Baikk kak inaa terima kasih membantu🙏☺️

Terima kasih semua yg membantu jawab pertayaan saya🙏☺️

pttnya kena pergi klinik kalau pregnant n ada bleeding

4y trước

Baik sis azira terima kasih membantu🙏☺️

Tak pernah ,tapi pi hospital segera'

4y trước

Baikk terima kasih yaa

Ni darah beku. Bukan gugur.

4y trước

Baikk terima kasih yaa